dinsdag 3 november 2009

Katuin Podium Systemen


Uw adres voor verhuur en aanleg van geluid, licht en podium bouw.

Katuin Power Supply & Katuin Podium Systemen zijn beide onderdeel van het jonge en dynamische K.P.S. uit Nieuw Schoonebeek.


Op deze site vindt u allerlei gegevens met betrekking tot ons verhuur pakket. U kunt uw keuze in het menu aan de linkerzijde bepalen. Wij hopen dat u op onze website voldoende informatie kunt vinden om uw feest of evenement tot een succes te maken. Wij garanderen u dat u in K.P.S. een goede partner heeft in licht-, geluid- en podiumsystemen.

Katuin Podium Systemen


Voor een stabiele ondergrond waarop u kunt "bouwen" bent u bij Katuin Podium Systemen aan het juiste adres!

Wij beschikken over diverse podium systemen voor binnen en buiten, met of zonder overkapping. Alle systemen zijn gemaakt van kwaliteitsmateriaal die door ons zorgvuldig op alle locaties kunnen worden geplaatst. Dit alles gaat in prima overleg met onze klanten. Ons bedrijf is uitermate flexibel waardoor wij bijna aan al uw wensen kunnen voldoen.


Daarnaast beschikken wij als één van de weinige bedrijven over een podium van 6 x 12 meter, die geplaatst kan worden in tenten van 15 meter breed welke in de lengte om de 5 meter voorzien zijn van tent masten.

Door onze ervaring en deskundigheid kijkt u altijd terug op een geslaagd evenement!

Adres:
K.P.S.
t.a.v. dhr. H. Katuin
Darg 15
7766 BM  Nieuw Schoonebeek

Telefoon:
0524 542063

Geen opmerkingen: